به گزارش همکارنفتی در پی انتشار خبر "مرگ خاموش مارون" از پایگاه خبری همکارنفتی، یک روز بعد از انتشار گزارش، ابراهیم پیرامون یکشنبه (۱۱ خرداد) در بازدید از مناطق متاثر از آلودگی زیست محیطی تأکید کرد: تلاشهای شبانهروزی گروههای عملیاتی باید تا رفع کامل آلودگی و تثبیت شرایط زیستمحیطی رودخانه ادامه یابد.
این در حالی است که محسن دهبان پور از اجرای مرحله نهایی عملیات در ۶ مقطع اصلی رودخانه سخن گفت، دهبانپور، مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز آغاجاری با تشریح مراحل اجرایی، از استقرار بیش از هشت تیم مجهز به بومهای جاذب و تجهیزات تخصصی در مسیر رودخانه خبر داد و گفت: عملیات رفع آلودگی مطابق برنامه و بهصورت کنترلشده در حال اجراست.
وی با اشاره به مصوبات ستاد مدیریت بحران شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب بیان کرد: عملیات نهایی پاکسازی در ۶ مقطع از رودخانه، شامل مسیر ارمش تا سلطانآباد و از سلطانآباد تا مشراگه به گروههای ویژه میدانی واگذار شده است.
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز آغاجاری افزود: هریک از گروهها با بهرهگیری از پهپاد و تصاویر هوایی، موظف به پایش کامل مسیر و پاکسازی لکههای باقیمانده هستند.
دهبانپور استفاده از لایههای متعدد بوم جاذب در فواصل مشخص رودخانه را از تمهیدات کلیدی برای جلوگیری از نفوذ آلودگی به پاییندست بیان کرد و گفت: خوشبختانه با اجرای این اقدامها، مورد قابلتوجهی از آلودگی در نواحی پاییندست گزارش نشده است.
همکارنفتی: آلودگی بوجود آمده علیرغم وجود تیم های مدیریت بحران در ستاد و شرکت های تابعه مناطق نفتخیز، بنظر میرسد میتوانست در زمان کوتاه تری بر طرف و کنترل شود از سویی همین شرایط رفع آلودگی فعلی نیز قاعدتا میبایست از سوی سازمان خواب زده محیط زیست خوزستان تایید شود نه خود متولی آلودگی.
در هر صورت رسانه همکارنفتی ضمن پیگیری مجدانه وضعیت زیست محیطی استان های نفتی و گازی متاثر از این قبیل فجایع به طور مستمر مساله فلرینگ و گاز سوزی و سایر مسائل زیست محیطی حوزه انرژی را در دستور کار خود قرار داده است.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |