افزایش بی انگیزگی و ناامیدی به دلیل جنگ گروه های صاحب قدرت در تصاحب صندلی های مدیریتی به جای شایسته سالاری در وزارت نفت
همکارنفتی | در دوران گذار از دولت سیزدهم به چهاردهم طبیعتا همه در انتظار پوست اندازی و به روی کار آمدن یک دولت کارآمد هستند که مدیران چنین دولت کارآمدی قطعا باید شاخص های علمی و تجربی و... لازم را برای پُست های مدیریتی داشته باشند اما این خواسته منطقی ظاهرا هیچ گاه اجرایی نخواهد شد چرا که طعم شیرین قدرت به شکست خوردگان مدیریتی ادوار گذشته و همچنین لابی های جناحی و حزبی اجازه نخواهد داد که دست بردار صندلی های مدیریتی شوند.
بنابراین در دوران گذار دولت ها همیشه احزاب (اصولگرا، اصلاح طلب، پایدارچی و...) تمام تلاش خود را میکنند تا مالک یک وزارتخانه یا بخشی از آن شوند که وزارت نفت به عنوان یکی از مهمترین وزارتخانه های کشور از این قاعده مستثنی نخواهد بود.
در این اوضاع رسانه های سالم به عنوان ابزاری برای روشنگری در تمیز دادن مدیران شایسته میتوانند بهترین اثرگذاری را داشته باشند و از آنجا که رسانه ها قدرت دفاعی آنچنانی ندارند همیشه یا از سوی مخاطب بدلیل عوامل پنهان موضوع و یا از سوی لابی های قدرت بدلیل شفاف سازی تخلفات مورد هجمه قرار میگیرند.
در هر صورت انتظار میرود اگر لابی های قدرت نمیخواهند دست از سر پُست های دولتی بردارند حداقل افراد شایسته و چهره های جدید خود را برای انتصابات پیشنهاد دهند که این موضوع برای وزارتخانه ای مانند وزارت نفت بسیار پراهمیت است.
در ادامه یک راهنمایی مختصر به لابی های قدرت میکنیم با یک جستجوی ساده در اینترنت، مشخصه های عمومی یک مدیر شایسته را دنبال کنید سپس در فرد معرفی شده این شاخص ها را بررسی کنید و اینگونه در وقت هم صرفه جویی کنید.
و در خاتمه اگر روش تان را در شایسته گزینی پستها در وزارت نفت اصلاح نکنید باعث سرخوردگی روز به روز و ناامیدی بیشتر در این صنعت پایه خواهید شد که واقعا برخلاف اهداف انقلابی است.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |